Безплатна доставка за територията на Република България, Гърция и Румъния с куриерска фирма Спиди!

За нас

Анелия няма нужда от представяне, защото е позната на всички от музикалната сцена. Тя не веднъж е получавала отличия за модна икона на пределите на страната.

"Да обичаш красотата е вкус. Да създаваш красота е изкуство."

А

Н

Е

Л

И

Я

Д

И

А

Н

А

АНЕЛИЯ

ДИАНА

Д

И

А

Н

А

А

Н

Е

Л

И

Я

ДИАНА

АНЕЛИЯ

Анелия няма нужда от представяне, защото е позната на всички от музикалната сцена. Тя не веднъж е получавала отличия за модна икона на пределите на страната.

Стилът на Анелия е символ на класа и добър вкус, който се отличава от масовите разбирания за стандартна мода.

С това ново начинание звездата иска да излезе от зоната си на комфорт, да провокира и надгради себе си и да остави част от своето разбиране за стил в моделите на ALL BY ANELIA.
ALL BY ANELIA е бранд за ценители на красотата и стила.

Марката е продукт на дългогодишно приятелство и любов към модата.

В основата стоят Анелия и Диана.

Мисията на ALL BY ANELIA е да съчетава едновременно стилна визия, качество и комфорт. Моделите се открояват с авторски дизайн, качествени материи, модерни комбинации от цветове и аксесоари. Платовете са специално разработени в чужбина с индивидуално производство на цветовете. Модерните и цветни комбинации са съобразени с най-новите тенденции в модните линии. Освен с цветове авторските колекции впечатляват и с ефектни метални елементи от безупречно качество, изработени по индивидуален за бранда идеен проект.

Анелия и Диана създават бранда, водени от желанието да предлагат уникална визия, да радват и придават самочувствие на клиентите си. С ALL BY ANELIA тяхната амбиция е да вкарат повече цвят, разнообразие и удобство в ежедневието.

error: Content is protected !!

Абонирай се!

Абонирай се за нашия бюлети и вземи 10% отстъпка с код First10

Бюлетин за промоции и новости

Call Now Button